728x90 AdSpace

Latest News
Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Έτοιμος για παραγωγή ο νέος 64 Bit Exynos 5430 για το Galaxy S5.



Σύμφωνα με ισχυρισμούς της Samsung o 64 bit επεξεργαστής της εταιρίας, Exynos 5430 βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανάπτυξης του. Η κίνηση της Apple να ενσωματώσει 64 bit επεξεργαστή στο iphone 5s και στα ipads φαίνεται ότι κινητοποίησε περισσότερο την Samsung και ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί και να πρωταγωνιστήσει με τον καλύτερο τρόπο στην αγορά. Αντίθετα η Qualcomm δεν φαίνεται να ασπάζεται την φιλοσοφία των 64bit επεξεργαστών , ούτε καν των 8 πύρηνων που κυκλοφορούν στην αγορά μιας και οι 4πυρηνοι Snapdragon 800 είναι ακόμη πολύ δυνατοί σε ισχύ και έχουν να προσφέρουν πολλά σε επιδόσεις.
O Κορεάτικος Τύπος  σε δηλώσεις που έγιναν , αναφέρει ότι ο επεξεργαστής της Samsung  Exynos 5430 είναι σχεδόν έτοιμος για να βγει στην παραγωγή καθώς θα ενσωματωθεί απευθείας στο καινούριο Galaxy S5 στις αρχές του νέου έτους. 
Σύμφωνα με αναφορές ο νέος επεξεργαστής θα βασίζεται σε νέα αρχιτεκτονική σχεδίασης στα 14 νανόμετρα , ότι μικρότερο και πιο ισχυρό τεχνολογικά  υπάρχει σήμερα στην αγορά και θα αποτελείται από 8 πυρήνες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έτοιμος για παραγωγή ο νέος 64 Bit Exynos 5430 για το Galaxy S5. Rating: 5 Reviewed By: Unknown